Ouders vertellen

“Dankjewel voor de duidelijke info! Mijn zoontje is nog nooit één nacht droog geweest. Hij heeft er lang geen last van gehad. Maar nu zijn zusje van 3 volledig droog is, begint hij het lastig te vinden. Bij Kind & Gezin stelden ze me steeds gerust: “dat komt wel vanzelf”. Maar ik geloof er niet in. Daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar info. Ik wil absoluut niet dat zijn zelfvertrouwen aangetast wordt door dit probleem. Deze website heeft me op goede weg geholpen!”

“Mijn dochter is reeds in behandeling bij een arts en enige probleem nu nog is de te hoge ontwaakingsdremmpel. De blaascapaciteit is voldoende en de prikkel van de blaas wordt afgeremd door medicatie. De plaswerkker werkt absoluut niet om haar wakker te krijgen, afwachten dus…”

“Sinds ik bedwater, nu ongeveer 8 jaar, en hiervoor een luier draag slaap ik veel beter dan vroeger, toen ik verschillende malen per nacht moest opstaan om te gaan plassen. Ik heb mijn bedwateren aanvaard en heb er geen probleem mee.”

“Mijn zoontje is nu bijna 5 jaar. Ik ga de registratiekalender eens toepassen zodat ik kan te weten komen waarom hij nog steeds elke nacht nat is.”

“Al jaren haal ik mijn zoontje uit het bed tussen 23 en 24 uur om te plassen. Nu begint de training stillaan zijn vruchten af te werpen! Geduld wordt dan toch beloond.”