Onze partners

Volgende partners bieden ondersteuning aan “Drogenachten.be” en hebben daarmee een belangrijke rol gespeeld in de verwezenlijking van deze site.

DryNites: hulpmiddel bij bedplassen

DryNites® zijn absorberende broekjes voor kinderen tussen 3 en 15 jaar die ’s nachts nog wel eens in bed plassen. Ze lijken op echt ondergoed en bieden toch een optimale bescherming. Daarnaast kunnen ze discreet gedragen worden onder een pyjama zodat niemand er iets van merkt. Heel belangrijk voor het zelfvertrouwen van je kind en daarmee een uitstekend hulpmiddel om sneller over bedplassen heen te groeien.

Probeer onze producten op www.DryNites.be.

Ferring Pharmaceuticals NV bio-farmaceutisch bedrijf

Ferring Pharmaceuticals NV is een bio-farmaceutisch bedrijf. Onze activiteiten concentreren zich op onderzoek, ontwikkeling en het op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen op het gebied van gynaecologie (fertiliteit & obstetrie), urologie, gastro-enterologie, (kinder-) endocrinologie, orthopédie en hematologie. De onderzoekswerkzaamheden en producten van ons bedrijf zijn erop gericht eenvoudige behandelingen te bieden die het natuurlijke proces van het menselijk lichaam zo dicht mogelijk benaderen. Vanuit die gedachte willen we artsen in staat stellen de strijd aan te gaan met diverse ziekten en medische complicaties.